Pogoji poslovanja Velnes centra Sprosti se

S spletno stranjo upravlja podjetje Tavio, Tjaša Havnik s.p., ki je tudi lastnik spletne strani. Upravljalec spletne strani bo na spletni strani in vseh spremljajočih dokumentih vedno zagotovil svoje registracijske podatke, telefonske številke in elektronske naslove.

Nakup darilnega bona je možen osebno na sedežu podjetja ali preko spletnega obrazca. Velnes center sprosti se omogoča plačilo darilnih bonov  in nakup storitev na naslednje načine:

  • plačilo po povzetju (z gotovino ob osebnem prevzemu darilnega bona)
  • plačilo po predračunu z nakazilom na TRR podjetja

Pogodba

Pogodba o nakupu se sklene v trenutku, ko kupec potrdi naročilo. Takrat kupec tudi prejme elektronsko sporočilo o potrditvi naročila. Od tega trenutka naprej so pogodbene cene za kupca zagotovljene.

Koraki obdelave naročila

Kupec odda svoje naročilo preko spletnega obrazca. Na mail prejme potrditev o oddaji naročila in predračun v kolikor se odloči za plačilo po predračunu. Do plačila storitve ima kupec možnost odstopiti od naročila. Po prejemu plačila je pogodba o nakupu sklenjena.  Ko je naročilo pripravljeno za odpravo, je kupec o tem obveščen preko e-pošte ali sms sporočila. Podjetje bo organiziralo dostavo naročenega darilnega bona najkasneje naslednji delovni dan po prejemu plačila. Za osebni prevzem bona se prevzem opravi po predhodnem dogovoru.

Poškodbe pri dostavi

Če kupec prejme poškodovano pošiljko, je najbolje, da še ob prisotnosti dostavljavca pokliče na 040 270 358.  Skupaj s pogodbenim partnerjem se bomo potrudili, da reklamacijo rešimo v najkrajšem možnem času.

Varovanje osebnih podatokov

Ponudnik se zavezuje, da bo trajno varoval osebne podatke kupca, pridobljene med oddajo naročila.  Prodajalec hrani podatke: ime, priimek, naslov za dostavo, naslov za plačilo, čas in datum naročila, kontaktni telefon in kontaktni elektronski naslov. Prodajalec bo osebne podatke kupca uporabljal izključno za izpolnitev naročila kupca in ostalo potrebno komunikacijo s kupcem. Kupčevi osebni podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Odveza odgovornosti

Prodajalec skrbi za ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani v največji možni meri. Kljub temu obstaja minimalna možnost človeške napake, zaradi česar lahko pride do napake pri objavi lastnosti ali cene izdelkov. V primeru naročila takšnega izdelka bo prodajalec kupcu omogočil  odstop od nakupa ali zamenjavo naročenega izdelka.

Spremembe splošnih pogojev poslovanja

Prodajalec si pridržuje pravico, da kadarkoli, brez predhodnega obvestila, spremeni splošne pogoje poslovanja.

Upoštevana zakonodaja

Prodajalec spoštuje veljavno zakonodajo, ki se nanaša na prodajo izdelkov iz njegove ponudbe.